Okul Bahçesinde Kahvaltı

Okul Bahçesinde Kahvaltı Yaptık.

Okul bahçesinde bütün çocuk, öğretmen ve okul personelleri ile birlikte kahvaltı yaptık. Geçmişten günümüze aile ile birlikte yapılan etkinliklerin belki de en güzeli aile ile birlikte yapılan kahvaltılardır. Bir aile kahvaltı masasında ailenin bütün hüznü, sevinci, mutluluğu ve üzüntüsünü hep birlikte paylaşır. Herkes o masada ne varsa eşit miktarda alır tabağına. Mutluluk ve sevinçler paylaşılarak artar üzüntüler ise paylaşılarak azalır.

Biz okulumuzuda çocuklarımıza öğretmen-öğrenci ilişkisinden önce aile olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Büyük bir ailenin birer ferdi olduğumuzu anlatıyoruz. Kendi çocuklarımızın nasıl bir öğretmene sahip olmasını istiyorsak öyle birer öğretmen olmaya çalışıyoruz. Kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyor her çocuğa ayrı ayrı özen gösteriyoruz. Kısacası hergün daha da sağlam bir aile oluyoruz ve bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hergünün aile ile birlite yapılan kahvaltıların huzuru ile dolmasını diliyoruz...

16-10-201916-10-201916-10-2019

Etiketler :kahvaltı,