Baykan Yumurcaklar Anaokulu
İNÖNÜ MAH. DR.TANER.ÖZBENLİ CAD. YUMURCAKLAR ANAOKULU BLOK NO 40 BAYKAN / SİİRT

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı;bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile örnek ve önder bir okulöncesi eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Bütün öğrencilerin ilgi, gelişim ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitilerek, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen,yenilikçi,çalışkan,araştırmacı, sorgulayan,çevreye ve doğaya duyarlı,kendine güvenen,milli ve evrensel değerlere saygılı,yeteneklerini ve yaratıcılığını insanlık yararına kullanabilen üretken,sağlam kişilikli bireyler olarak yetişmeleri için temel oluşturmaktır.

BAŞARILAR

Toplam Kalite Yönetimi Projesi kapsamında yapılan yarışmada 2011 ´´Yılın Kalite Ekibi´´ kategorisinde Siirt il üçüncülüğüne Baykan Yumurcaklar Anaokulumuz değer görüldü.

Normal

Okulumuz Baykan ilçe merkezindedir.Siirt il merkezine uzaklığı48,2 km.dir.

İnönü M.Dr.Taner Özbenli C.No:20(Öğretmen evi yanı)

-Baba bana bir masal anlat -Proje temelli öğrenme -Geri dönüşüm projesi